söndag 10 oktober 2010

res mer.

för fem dagar sen var jag i östersund. och nu är jag tillbaka. och då har jag under dessa fem dagar varit i köpenhamn för att igår sätta mig på tåget till stockholm och sen åka vidare mot bollnäs där jag blev upphämtad av pappa och lina för att sedan tillbringa en natt på vårat älskade landställe Skogis. efter en nästan sömnlös natt i friggeboden med lina så hade vi en fin gravsättning med släkten för vår älskade farfar harry. nu ligger han där han hör hemma, brevid farmor gunborg. vi åt en god lunch på bygdegården tillsammans efteråt.

SEN började min och kusin astris resa mot norr. först väntade vi på en busshållsplats i söderhamn i en halvtimme. tog bussen mot bollnäs och var en sekund från att missa avstigningen på bollnäs station. tack vare en uppmärksam busschaufför så kom vi av OCH fick till och med med oss strissans väskor i bagageluckan. efter en timmas väntan på tåget från bollnäs till östersund så hör vi speakern bröla ut att tåget är på ingång. ÄNDÅ sitter vi kvar där på stationsbänken och fortsätter pyssla med vårt. jag får en snilleblixt och tycker vi kanske ska gå på tåget - då är det 90 sekunder kvar tills det avgår. vi får löpa över perrongen och dörren stängs bakom våra ryggar.

vi lyckas med allt. jag och striss <3

efter ett par vårrullar till sen middag så sitter jag fullproppad med vitaminer och fiskleverolja i karins säng och hänger med "ungdomsgården" på vår övervåning. det är alltid massa folk här. denna vecka blir hälsovecka. kan inte fortsätta misshandla mig själv med en sönderstressad mage på det här viset. i veckan ska jag rida, må bra och planera och fixa för 18års festen på fredag.

börjar med att sova ett par tolv timmar.

onsdag 6 oktober 2010

ge mig. sömn.


sitter i soffan i "ues" rum hos hans päron. fin förstoring som hänger på väggen ;)

har somnat överallt idag. på tåget till huvudbanegården. på tåget till malmö. på tåget från malmö till köpenhamn och på tåget till vallensbaek. tröttare.
ska försöka hålla mig vaken i allafall till tio. slökollar på danska top model nu..
imorgon är det torsdag.. på fredag åker jag och ue vidare.. kanske lite mycket nu? därför jag är lite..trött?

Jag ska bli make-up artist

MEN JAAAAAAAAAAA.
den 25:e januari börjar jag min utbildning på Makeupstudion i Malmö. Blev antagen idag och är så sjukt jävla peppad.
Nu får jag chansen, att bli en riktigt jävla duktig makeup artist. Min DRÖM!

I övrigt så har jag varit på gymmet Fitness och kört ett en-timmas konditionspass; crosstrainer, roddmaskin och löpning. Nu ska jag och ue gå och fika.

Hejpa

tisdag 5 oktober 2010

KPH


Ätit middag på Fisketorvet, på vår favorit, Cyprus. Grekisk/turkisk buffé. Nu är vi hos ues päron. Klockan är inte ens halv nio och jag håller på och somna. Ska käka lite godis så jag håller mig vaken till en rulle.

Hepp hepp.

lite små sömnig..?

asså va fan händer. kommer jag aldrig mer kunna festa, är de de ni står och säger? nej men för tydligen så höll jag på att försova mig och missa mitt flyg idag. SOM HADE AVGÅNGSTID klockan fucking ETT!! helvete. aldrig varit så trött i hela mitt liv. jo, jag va tröttare på väg hem från alanya i juni, men då låg jag ju som back en veckas sömn, bokstavligt talat. vad har jag nu att skylla på? jag lina va ute EN kväll i helgen och då sov man 50% av dagen efteråt, samt att jag som sagt sov mer än 14 timmar natten till igår och igår natt sov jag också mer än tillräckligt för en vuxen människa. är det verkligen så, att vi nu har gått och blivit så jävla gammeltackiga så att vi inte kan gå ut EN kväll i halvåret (jamen två då) utan att behöva fyra dagars jävla rehabilitering i horisontellt läge, med personlig kock som dessutom matar en med sked???!

blir fan förbannad.

nu sitter jag på arlanda, efter mycket om och men. i sas utrikes lounge, käkar älgkorv och kanelbullar. surfar gratis. håller mig vaken. jo, jag sov på flyget från ösd hit till ARN också. JAMEN SJÄLVKLART GJORDE JAG DET! kunde inte hålla ögonen öppna och vaknade av att vi landade, och insåg att jag sovit mot grannens axel, dreglat lite. tittar upp på honom- nejmen otippat. karln var SAS-pilot. några frågor på det? bra. för jag ska gå till nästa flyg nu, mot köpenhamn. mot cookie :D vi ska gå och käka nånstans inne i kph när jag kommer fram. OM jag nu inte somnar med huvudet mot tangentbordet och missar flyget, förstås.

måndag 4 oktober 2010

äckligt effektiv dag



sundsvall satt fint de. kom fram med tåget kl 18. världens godaste middag stod på bordet. lina hade gjort ungsbakad lax citronmeliss, pressad potatis och världens godaste sallad. tog en välbehövlig dusch. gjorde make och lånade halva linas garderob. inkl skor. sen va festen igång. drack till och med skumpa. två sköna brudar, diana och malin kom och för-förade med oss. sen förade vi på en annan fest inne i stan där vi träffade sköna jocke. roligare kille. fifan. sen blev de Oscar hela natten lång. dansade rövarna av oss.

igår, söndag, var man inte lika pigg. jag och lina tog oss ur sängen kl tre. gick en promenad till affären som normalt skulle ha tagit 12 minuter, tyvärr tog det oss minst dubbelt så lång tid. jag inhandlade: en HEL grillad kyckling, donut, två bonaqua päron, fyra kexchoklad. (och de va bara till mig) hungrig?? aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. sen åt vi. sen däckade vi. sen tog jag tåget tillbaks till ösd. ja jag sov hela vägen hem. sen gick jag och la mig tjugo i tio. OCH vaknade tjugo över tio på morgonen. AV att karin ringde och väckte mig. Pigg? 14 timmars sömn. sen stack vi och dressyrtränade hästen som karin rider. fattar inte hur ja orka. men de gjorde ja, och de gick bra. hem-duscha-åt kanelbulle (på kanelbullens dag) med carru. fin stund. sen hem igen. middag. planerade event för e och k:s ferre om två veckor. körde upp till stallet igen. kolla på karins hoppträning. klappa häst igen. tvingades att bygga bort hoppbanan efter lektionen. h-ete. aldrig svettats så mycket. körde tillbaks hem. IGEN. blev klippt av mami. kvällsfika. häng med syskonen, jonas och boda.
den här dan satt där den skulle. nu är jag dödstrött. alltså verkligen DÖDLIGT trött. tror att jag ÄR död liksom. men för att ha LITE mer att göra idag så börja jag köra hemma-spa också. tyckte jag hade både tid och ork med det. men nu
ska lägga mig och läsa "i form"-tidning och sen ska jag sova innan tolv. imorrn tar jag flyget till köpenhamn igen, men bara tills på fredag. såklart.

driv runt mer ungjävel!

fredag 1 oktober 2010

super-non-effective friday in östersund

Sovit gott i flickebarnsrummet hemma i familjehemmet. Sov så gott att jag vaknade med fjorton missade samtal och tre sms. typ.

körde ett cykel och löp-pass i lillsjö-skogarna. när jag kom hem styrketränade jag; mage och armar. kommer ha en riktig killer-träningsvärk imorgon!

ikväll ska jag myyysa med grabbarna. idol och de där. dom ska ut på äventyr sen på småtimmarna. och mamma tove är schaffis. snyggt!


saknar å partajja me crewet i alanya. extremt få minnen, men de man har kommer sitta för alltid. hehe.

Tävla i Frejas blogg

Vinn hårprodukter från HYPE.

hemma på flickrummet!

hamnade i...ösd! ;D hehe, otippat.
flög upp idag från köpenhamn. blir några dagar här med familjen och vännerna.
ikväll har ätit middag med familjen och sen hängde jag med emma och alex(ia), hälit hälit. ett kilo lösviktsgodis, sågning av idol2010 och grabbsnack.

däckar vilken jävla sekund som helst nu. natten!