söndag 10 oktober 2010

res mer.

för fem dagar sen var jag i östersund. och nu är jag tillbaka. och då har jag under dessa fem dagar varit i köpenhamn för att igår sätta mig på tåget till stockholm och sen åka vidare mot bollnäs där jag blev upphämtad av pappa och lina för att sedan tillbringa en natt på vårat älskade landställe Skogis. efter en nästan sömnlös natt i friggeboden med lina så hade vi en fin gravsättning med släkten för vår älskade farfar harry. nu ligger han där han hör hemma, brevid farmor gunborg. vi åt en god lunch på bygdegården tillsammans efteråt.

SEN började min och kusin astris resa mot norr. först väntade vi på en busshållsplats i söderhamn i en halvtimme. tog bussen mot bollnäs och var en sekund från att missa avstigningen på bollnäs station. tack vare en uppmärksam busschaufför så kom vi av OCH fick till och med med oss strissans väskor i bagageluckan. efter en timmas väntan på tåget från bollnäs till östersund så hör vi speakern bröla ut att tåget är på ingång. ÄNDÅ sitter vi kvar där på stationsbänken och fortsätter pyssla med vårt. jag får en snilleblixt och tycker vi kanske ska gå på tåget - då är det 90 sekunder kvar tills det avgår. vi får löpa över perrongen och dörren stängs bakom våra ryggar.

vi lyckas med allt. jag och striss <3

efter ett par vårrullar till sen middag så sitter jag fullproppad med vitaminer och fiskleverolja i karins säng och hänger med "ungdomsgården" på vår övervåning. det är alltid massa folk här. denna vecka blir hälsovecka. kan inte fortsätta misshandla mig själv med en sönderstressad mage på det här viset. i veckan ska jag rida, må bra och planera och fixa för 18års festen på fredag.

börjar med att sova ett par tolv timmar.

onsdag 6 oktober 2010

ge mig. sömn.


sitter i soffan i "ues" rum hos hans päron. fin förstoring som hänger på väggen ;)

har somnat överallt idag. på tåget till huvudbanegården. på tåget till malmö. på tåget från malmö till köpenhamn och på tåget till vallensbaek. tröttare.
ska försöka hålla mig vaken i allafall till tio. slökollar på danska top model nu..
imorgon är det torsdag.. på fredag åker jag och ue vidare.. kanske lite mycket nu? därför jag är lite..trött?

Jag ska bli make-up artist

MEN JAAAAAAAAAAA.
den 25:e januari börjar jag min utbildning på Makeupstudion i Malmö. Blev antagen idag och är så sjukt jävla peppad.
Nu får jag chansen, att bli en riktigt jävla duktig makeup artist. Min DRÖM!

I övrigt så har jag varit på gymmet Fitness och kört ett en-timmas konditionspass; crosstrainer, roddmaskin och löpning. Nu ska jag och ue gå och fika.

Hejpa

tisdag 5 oktober 2010

KPH


Ätit middag på Fisketorvet, på vår favorit, Cyprus. Grekisk/turkisk buffé. Nu är vi hos ues päron. Klockan är inte ens halv nio och jag håller på och somna. Ska käka lite godis så jag håller mig vaken till en rulle.

Hepp hepp.

lite små sömnig..?

asså va fan händer. kommer jag aldrig mer kunna festa, är de de ni står och säger? nej men för tydligen så höll jag på att försova mig och missa mitt flyg idag. SOM HADE AVGÅNGSTID klockan fucking ETT!! helvete. aldrig varit så trött i hela mitt liv. jo, jag va tröttare på väg hem från alanya i juni, men då låg jag ju som back en veckas sömn, bokstavligt talat. vad har jag nu att skylla på? jag lina va ute EN kväll i helgen och då sov man 50% av dagen efteråt, samt att jag som sagt sov mer än 14 timmar natten till igår och igår natt sov jag också mer än tillräckligt för en vuxen människa. är det verkligen så, att vi nu har gått och blivit så jävla gammeltackiga så att vi inte kan gå ut EN kväll i halvåret (jamen två då) utan att behöva fyra dagars jävla rehabilitering i horisontellt läge, med personlig kock som dessutom matar en med sked???!

blir fan förbannad.

nu sitter jag på arlanda, efter mycket om och men. i sas utrikes lounge, käkar älgkorv och kanelbullar. surfar gratis. håller mig vaken. jo, jag sov på flyget från ösd hit till ARN också. JAMEN SJÄLVKLART GJORDE JAG DET! kunde inte hålla ögonen öppna och vaknade av att vi landade, och insåg att jag sovit mot grannens axel, dreglat lite. tittar upp på honom- nejmen otippat. karln var SAS-pilot. några frågor på det? bra. för jag ska gå till nästa flyg nu, mot köpenhamn. mot cookie :D vi ska gå och käka nånstans inne i kph när jag kommer fram. OM jag nu inte somnar med huvudet mot tangentbordet och missar flyget, förstås.

måndag 4 oktober 2010

äckligt effektiv dag



sundsvall satt fint de. kom fram med tåget kl 18. världens godaste middag stod på bordet. lina hade gjort ungsbakad lax citronmeliss, pressad potatis och världens godaste sallad. tog en välbehövlig dusch. gjorde make och lånade halva linas garderob. inkl skor. sen va festen igång. drack till och med skumpa. två sköna brudar, diana och malin kom och för-förade med oss. sen förade vi på en annan fest inne i stan där vi träffade sköna jocke. roligare kille. fifan. sen blev de Oscar hela natten lång. dansade rövarna av oss.

igår, söndag, var man inte lika pigg. jag och lina tog oss ur sängen kl tre. gick en promenad till affären som normalt skulle ha tagit 12 minuter, tyvärr tog det oss minst dubbelt så lång tid. jag inhandlade: en HEL grillad kyckling, donut, två bonaqua päron, fyra kexchoklad. (och de va bara till mig) hungrig?? aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. sen åt vi. sen däckade vi. sen tog jag tåget tillbaks till ösd. ja jag sov hela vägen hem. sen gick jag och la mig tjugo i tio. OCH vaknade tjugo över tio på morgonen. AV att karin ringde och väckte mig. Pigg? 14 timmars sömn. sen stack vi och dressyrtränade hästen som karin rider. fattar inte hur ja orka. men de gjorde ja, och de gick bra. hem-duscha-åt kanelbulle (på kanelbullens dag) med carru. fin stund. sen hem igen. middag. planerade event för e och k:s ferre om två veckor. körde upp till stallet igen. kolla på karins hoppträning. klappa häst igen. tvingades att bygga bort hoppbanan efter lektionen. h-ete. aldrig svettats så mycket. körde tillbaks hem. IGEN. blev klippt av mami. kvällsfika. häng med syskonen, jonas och boda.
den här dan satt där den skulle. nu är jag dödstrött. alltså verkligen DÖDLIGT trött. tror att jag ÄR död liksom. men för att ha LITE mer att göra idag så börja jag köra hemma-spa också. tyckte jag hade både tid och ork med det. men nu
ska lägga mig och läsa "i form"-tidning och sen ska jag sova innan tolv. imorrn tar jag flyget till köpenhamn igen, men bara tills på fredag. såklart.

driv runt mer ungjävel!

fredag 1 oktober 2010

super-non-effective friday in östersund

Sovit gott i flickebarnsrummet hemma i familjehemmet. Sov så gott att jag vaknade med fjorton missade samtal och tre sms. typ.

körde ett cykel och löp-pass i lillsjö-skogarna. när jag kom hem styrketränade jag; mage och armar. kommer ha en riktig killer-träningsvärk imorgon!

ikväll ska jag myyysa med grabbarna. idol och de där. dom ska ut på äventyr sen på småtimmarna. och mamma tove är schaffis. snyggt!


saknar å partajja me crewet i alanya. extremt få minnen, men de man har kommer sitta för alltid. hehe.

Tävla i Frejas blogg

Vinn hårprodukter från HYPE.

hemma på flickrummet!

hamnade i...ösd! ;D hehe, otippat.
flög upp idag från köpenhamn. blir några dagar här med familjen och vännerna.
ikväll har ätit middag med familjen och sen hängde jag med emma och alex(ia), hälit hälit. ett kilo lösviktsgodis, sågning av idol2010 och grabbsnack.

däckar vilken jävla sekund som helst nu. natten!

onsdag 29 september 2010

lycka

men jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. världens bästa dag.
vi har vunnit i budgivningen på lägenheten vi vill ha :):):)
Vi har varit och skrivit kontrakt, så jävla härligt. Så från och med den 25e oktober så bor jag och ue inne i stan, city/slussen, i våran nya lägenhet! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Härligare känsla.
Nu återstår bara en sista månad (minus fyra dar) av boende i resväska och så kan man börja leva normalt sen. Håller på att städa ur den här lägenheten i v. hamnen nu, ska bli lite skönt att slippa "blåshålet" och bo lite mer civiliserat med närheten till ALLT. Så..som sagt, flyttar ur här idag.. och sen får vi se vart benen bär och vinden blåser, hehe. Nejmen åker över till Köpenhamn för att tillbringa natten där i allafall.

HEJDA!

tisdag 28 september 2010

herre jesus.

vi var helt enkelt tvungna att gå och kolla på en lägenhet i v. hamnen som ligger ute nu.
sjukaste jag sett.

-etagevåning med två plan
-unikt arkitekt ritad
-alla exlusiva material som finns typ
-165 kvm, högst upp i huset
-4 rum + unikt specialritat designkök (genomgående Touch)
-2 badrum med duschar
-spa-avdelning med bubbelpool och..
-..bastu med havsutsikt
-sammanlagt 50 kvm terrass (3 st, i olika väderstreck)
-dressingroom (walk-in closet på ca 25 kvm)
-projektor och inbyggt surround system
-automatisk belysning i alla rum (fjärrkontroll finns så man kan sköta dimljus osv.)
-fjärrkontroll-styrt markissystem
-panorama fönster med utsikt över hela västra hamnen åt ena hållet och enorm havsutsikt åt andra hållet
-solterrass med en inglasad del för gym-avdelning
-på innergården finns gästhus med wc,dusch och eget kök för fyra pers.

OMG. Jag är kär.

måndag 27 september 2010

Pac and I.




Idag myser jag i höstvädret (äntligen) i min 2pac-hood införskaffad i Alanya ;-)

söndag 26 september 2010

City/Slussen

HALLAW!

vi har varit och tittat på en lägenhet nu. jättefiiiiiin. högst upp i huset, fina parkettgolv, så mysig innergård och blabla.
ikväll ska vi se nästa, den ligger på samma gård.

sen gällere att bestämma vilken vi ska satsa på och sen börjar budningen, om det nu blir någon budgivning.. det är inte direkt någon högsäsong för lägenhetsförsäljning här.

nu ska jag gå en långis promenad. med uppdaterad musik i lurarna. de blåser som ett as här idag (eh idag? alltid!) men de finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ööhöhöhöhöhöööhöööhöö..

lördag 25 september 2010


middag: vitlökskyckling med blandsallad. ingen vill pussas med mig ikväll!

chillout lördag

ue är i Göteborg idag så jag får en dag för mig själv. hälit. datorn för mig själv, tv:n för mig själv, soffan för mig själv, kylskåpet för mig själv och badkaret för mig själv.
sitter maniskt och scrollar upp och ner bland bilderna på de två lägenheterna vi ska gå på visning för imorgon. kan fan inte vänta. är så jävla sugen på att flyta nu nu nu nu nu nu nu nuuuu. man ska inte hoppas på för mycket, jag vet, de är fler som budar. MEN jag älskar läget, jag älskar lägenheterna, jag älskar att dom ligger i stan men ändå med egen innergård så man kan "välja bort" stadskänslan om man vill. VILL HA NU.

men jag får snällt vänta och se hur det går.

nu tänkte jag lägga in lite nya låtar på mp3:n och sen köra en 1,5 timmes powerwalk. efter det, mat och hemma-spa. (manikyr, pedikyr, hårvård, hudvård, ansiktspeeling och aloe vera kur)
jag ääälskar lördagar.


Jag, anna & mia. året var 2001. eller -02

fredag 24 september 2010

Löpträning.




och eftersom det verkar vara sommar året runt här nere så lär de bli rätt svettigt.

torsdag 23 september 2010

kniven mot strupen



alltså, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. ha.
jag ÄLSKAR alexander nilsson, stjärnkocken i "kniven mot strupen". om ni inte sett det så GÖR DET då förihelvete. Alexander är så skönt skruvad och härligt bögig (utan att faktiskt vara bög, tror jag?) och jag bara älskar, älskar, älskar honom. Han är precis så där underbart, perfekt överdramatisk och totalt överdriven i allt han gör och säger.

Jag har kört en ansiktskur, och sitter med en aloe vera kräm i ansiktet. började med den igår, verkar vara sjukt bra. aloe vera läker små skador i hyn och ärr efter acne, hjälper till att eliminera finnar, återfuktar, mjukar upp och slätar ut hyn. Men HUR bra??!

=)

Glad.

Gått powerwalk, duschat och kollat på Idol.

Jag ska söka min Makeup artist utbildning, nästa vecka =) Den goda nyheten har ändrat våra planer endel, jag ska plugga (om jag kommer in) på makeupstudion och ue ska göra sitt.
Vi kommer skaffa en ny lägenhet i stan också.

Nästa vecka kör vi!

Planerar också för småsyskonens 18-års partaj den 15e (dom fyller den 14e) !!

Kantarellsoppa och lägenhetsannonser.



äter suppe och kollar på annonser på bostadsrätter i stan =)
Fick en god nyhet igår som gör att planerna ändras lite =) =)

onsdag 22 september 2010



En kopp Dumle-varm choklad och tankar om livet.

tisdag 21 september 2010

från soffan.




deprimerad sen valet igår. tänker inte ens gå in på det.
nu ska vi iväg och titta på lägenhet i stan, som ändå ligger nära stranden =)

söndag 19 september 2010

Sunday, bloody sunday.


Käkat middag och sitter och smälter den nu. Grillad kyckling med sallad (avokado, rödlök och tomat).
Nu fick jag energin Ernst så tänkte sticka ut och löpa en sväng. Bästa tränings motivationen: God mat, bra sömn, mycket vatten och bästa musiken i lurarna. Aaaaahhh. Det är livet på en pinne de.

I övrigt så har det varit en dejligt seg söndag. Läst böcker och degat. Ätit wienerbröd. Typ de!

lördag 18 september 2010

Tänker på hur snabbt livet kan vända, hur fort man kan förlora allt. Hur viktigt det är att uppskatta det man har och uppskatta nuet. Håll hårt i de du älskar.

Tankarna går till en fin människa som förlorade sin bror igår kväll.

fredag 17 september 2010

WrkOUT



Hade spring i benen (och ny musik i mp3:n) så jag stack ut på den korta löprundan också. Sen lagade vi spagge och köttfärssås till middag. Nu ska vi ha fredagsmysis. Vilket innefattar godis (om jag får bestämma. och det får jag alltid) och film.

Imorgon ska jag på fotboll, serie match. Suat spelar från start, offensiv MF. Ska bli skitkul. Han har inte spelat sen sin skada i mitten på förra året i Umeå.

Nu ska vi bränna till ica, over 'n out!

Not That I Don't Trust You.



aaaaahhh..

friiiiiiiday

gått morgon promenaden, långduschat och ätit frulle. nu ska vi in till stan, jag och ue. har lite grejer å fixa :)

onsdag 15 september 2010

som sagt. 90210.



chicken & grapes


ännu en 90210-inspirerad bild från turkiet i år.

middag: örtfylld kycklingfilé i ugn med avokadosallad.

kvällen tillbringas: framför champions league samt danska PH på webben. (bara 12 avsnitt kvar nu, sen är helvetet över. oh no. kom just på att svenska PH drar igång snart på tv. FAAAAAAAN. det tar aldrig slut!)

snacks: vindruvor.

väder: regn. perfekt innemysväder. sover dessutom fruktansvärt bra när de regnar ute.

får hoppas att dagens löpträning gjort sitt så att jag kan sova riktigt jävla djupt inatt. sover bäst när jag är deckad liksom.

hooda! nu kör vi ph. (ja, jag är en tönt)

RUN

ue är i dk några timmar så jag ska ha lite egen-tid. dvs löpträning (första gången på ca 1 & ½ vecka pga förskylning) och danska PH på webben ;)


tisdag 14 september 2010

lgh-ten vi hyr nu.


matrumsdel på nedervåningen. öppen planlösning mot köket.


kök och barbord


hall och trapp till övervåningen med inbyggt vinställ under trappen.


tagen från nedervåningen och upp mot övervåningen, sovdelen.


vardags/tv-rum på övervåningen.


tagen från övervåningen och ner mot matrumsdelen. här ser man också kanalen som rinner alldeles utanför.




sovdel på övervåningen, med walk-in closet


vardagsrum från annan vinkel.


toa


Turning torso står ca 50 m från huset.


och nu ska jag ut och powerwalka :D

måndag 13 september 2010

status:



längesen, men vi har haft full upp!

vi har gjort oss av med lägenheten i västra hamnen. den är lite för liten för att vi ska vilja bo i den länge, plus lite andra detaljer som måste vara perfekta för att man ska vara villig att betala så mycket pengar för den. vi vill vara 100 nöjda. vi kände att vi hellre gör oss av med den nu än väntar tills man kanske har barn (hehe) eller bara är less och behöva flytta då. orka de.

status är nu att vi lånar en lägenhet i huset brevid under en månad ungefär. och nu söker vi hyreslägenhet istället :D Köpenhamn eller Malmö, vi söker båda. så snart återstår att se vart det är meningen att vi ska bo.

lägenheten vi bor i nu är sickt fin. ska ta lite bilder och lägga upp imorgon =)

idag har vi varit i köpenhamn och hälsar på ues familj. käkat lite. sen gick jag en långpromenad med min padda. tuld. <3

onsdag 8 september 2010

ue handlade..

munkar
japp
dubbelnougat
wienerbröd med chokladglasyr
marabouchoklad
kexchoklad
cola

min kille hjälper mig inte att bli av med mitt sockerberoende (som i och för sig har minskat avsevärt sedan jag hade uppehåll från socker förra veckan).

tack!



sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuk!
orka
orka
orka
orka
orka
orka
orka
orka
orka
orka
orka
orka
orka.

vaknade upp med tjock hals och lite feber. hängt inne hela dagen och försökt fått nått gjort ändå. även fast jag mest legat som en deg i soffan framför danska PH. otippat.
orkade en dusch, efter att ha legat och kallsvettats. välbehövligt.

imorgon ska vi till köpenhamn. det är bayram så vi ska dit tidigt och äta med ues familj. hoppas man mår lite bättre.

tisdag 7 september 2010

Ösd-->Malmö



Back in Malmö sen 15.45. Sen dess har jag packat upp och tvättat. Gått p-walk. Handlat. Lagat spagge och köttfärssås. Kollat EM-kval. Kollat film. Två avsnitt av "Two and a half man" nu och sen sängen. Har endel timmars sömn att ta igen känner jag. I en stor och skön säng. MED rena lakan. Längtar.

måndag 6 september 2010


frösö kyrka med utsikt

fyra fina dagar i östersund.
farfars begravning i fredags i frösö kyrka - finaste begravningen jag varit på. lunch i församlingsgården med hela släkten efteråt. många tal och sånger. jag, lina och kusin astri sjöng en sång från vår barndom på skogis med farmor och farfar.
kvällsvickning och mys med släkten till sent på kvällen.

i lördags var jag ute och sprang vid lillsjön, sen mys med familjen och emma på kvällen. inhandlade 2 kilo godis, 400 g chirra och 4 liter cola. ärligt alltså.
såg nya robin hood.

i går, söndag, löptränade jag med mami och sen åkte jag till stallet en sväng med lillkusinen och lillsyrran. mys på kvällen hemma.

idag har jag och karin dressyrtränat i ridhuset. gick kanon.

nu ska vi packa ihop vårt, jag och suat åker hem till malmö imorgon bitti.

onsdag 1 september 2010

malmö->ösd.

städar, bäddar rent och packar. finns inget bättre än att komma hem till en ren lägenhet och få lägga sig i rena lakan. jag och suat åker till östersund med nattåget ikväll. dagtågen va fullbokade imorgon - fakk - så det blir en härlig resa på 14 timmar. tur att man kan sova i allafall. OM man nu kan sova.

morgonpromenad i morse och frulle. snart kommer ue från kph och då ska vi käka lunch. hungrig som ett as.

aja, östersund - ses imorrn.

måndag 30 augusti 2010

Copenhagen



p-walkat. ätit mat. tvättat (tvättar varje dag eftersom vi ligger ca 4 veckor efter med den, TROTS att vi har tvättmaskin OCH tumlare I lägenheten..hur lyckas man?). sett fyrahundra avsnitt av danska PH. åkt till köpenhamn. ätit middag hos svärföräldrarna ;-) och kom hem nyss. blir ett par avsnitt PH till innan sängen, måste plöja igenom det här nu. har typ 52 avsnitt kvar. och JA, jag måste se ALLA. annars gills det inte.

..gills?

lördag 28 augusti 2010

i can't get no sleep.



satan. problem med sömnen igen. kunde inte sova utan sömntablett igår. orka!!
problemet är att man är så jävla seg och trött dagen efter man tagit en tablett. ögonen bara hänger, bokstavligt talat. som en jävla baksmälla. fast ändå inte.
idag blir det sängen. suat är i GBG hela dan som sagt, så jag tänker trotsa allt och stanna inne. med undantag för en långpromenad senare.

farfars begravning på fredag, på torsdag åker jag och ue till ösd. och jag kan inte bestämma kläder. fan. jag o lina försöker komma på andrastämman till sången vi ska sjunga. men de går inte heller så bra. faaaaaaaaaan. less. ge mig sjuhundra filmer och världens största godispåse. tack.

fredag 27 augusti 2010

Sur-Surare-Tove.

Idag är jag en dålig vän. En dålig flickvän. Och en dålig syster. En väldig dålig granne också.
-Troligtvis imorgon med.


Humöret är på sämsta möjliga nivå och jag är trött som ett as. Inte sovtrött mer. Bara trött i skallen.

Fortsätter min egotrippade dag med en sen middag och film. Imorgon är Ue i Göteborg hela dagen för match. Tur att jag blir ensam hela dagen, så ingen kan komma till skada av mitt fantastiska humör.
-Trevlig fucking helg.

onsdag 25 augusti 2010

Weekdays..



Städning av lägenheten klar.
Tvättat ca 150 maskiner.
Löptränat.
Ska käka köttfärsbiffar till middag.
Suat är på träning så jag kör väl några avsnitt SATC.
Film ikv.

Längtar till hösten!! Men sommaren verkar vara ett halvår lång här nere i skåne. Höh.

Last night..



..var vi på Malmöfestivalen och såg Band of horses spela på Stortorget. Extremt bra. Sångaren rökte och drack vin ur flaska under konserten, haha. Riktigt bra liveband.

Kom tillbaka till Malmö igår eftermiddag, med tåget. Skippade flyg av flera anledningar.
-Ville ha med mig en massa saker och hade fått övervikt på flyget att betala.
-Skönt och smidigt att åka x2.
-Vem vill inte ha nio timmar att bara sitta och kolla på SATC på datorn och läsa en bra bok?

Två veckor i Östersund blev det den här gången. Men är tillbaks till farfars begravning om lite mer än en vecka. Jag och Lina ska sjunga och vi får träna på olika håll på sången.

Läs, begrunda och tävla.

HÄR.

söndag 22 augusti 2010

Ridit Cherita




Varit på tacksägelsegudstjänst i Frösö kyrka. Åkte sen till stallet med anna och tränade dressyr på Chitan.. mycket roligt. inte suttit på en häst på två och ett halvt år typ. men fattar nu inte alls varför. måste hitta nån häst nere i skåne att börja rida !!
Ätit den efterlängtade hemmalagade sushin med familjen. sjukt gott. kaka på det. och nu ska vi se No country for old men.

fredag 20 augusti 2010

och dagarna lullar på..

Fått fin respons på träningen må jag säga. Konditionen is back. To stay, förhoppningsvis.
Idag löpte jag upp till Lillsjön, runt ett varv och hem. Några fina km i bra tempo. Men varmt så in i helvete - sporttoppen hade inte en endaste liten fläck torr.
Imorgon ska jag och Karin hojja igen. Några mil.

Ikväll har vi bakat kladdkaka hemma som blev mer smet än kaka.

Och här ligger man nu, i sängen, 22.45 en fredagkväll. & är T.R.Ö.T.T. Och det känns förjävla bra. Att man lyckas vända tillbaka på min tidigare så vrickade dygnsrytm, där dag var natt och natt var dag.

Lite småsugen på att bo i Köpenhamn ett tag. Men we'll se about that.



Ja, nej, men vi säger väl så. Go'natt!

torsdag 19 augusti 2010

I see U



Och, mina ögon börjar åter få sin höst/vinterfärg tillbaka. Brun. Inte grön som på sommaren.

Var ute på löprunda runt Frösöberget med Linnéa AKA HABIBI höhöhö.
Snart ska jag rejsa upp på Frösön igen, i bil, och hälsa på hästen som alltid känner sig stark. Cherita. Hänga med Marie i stallet :)

Var och handlade tillbehören för att göra sushi idag. Vi ska laga eget hemma och äta på söndag hela familjen. CAN'T WAIT !!